Projecten

Sinds onze oprichting hebben wij vijf coöperatieve zonnedak projecten gerealiseerd waar huishoudens in de buurt van die projecten groene stroom van afnemen. Op dit moment bereiden we ons voor op de ontwikkeling van Burgerwindpark A2 Lage Rooijen. Met deze groene energie-initiatieven dragen wij bij aan de verduurzaming van de Bommelerwaard.

Wil je meer weten over onze duurzame energieprojecten? Hier vind je een overzicht, zodat je precies kunt zien waar Bommelerwaar-Stroom vandaan komt.

Maar wij beperken ons niet alleen tot energieprojecten; als gebiedscoöperatie gaan we verder! Onze eerste actie na de oprichting van de coöperatie was het produceren van coöperatief appelsap met een grote groep vrijwilligers. Wij staan open voor alle projecten die bijdragen aan de verduurzaming van ons gebied en waarvoor we mensen en middelen kunnen mobiliseren. Onder het kopje ‘Samen’ vind je een verzameling van de verschillende soorten projecten die we hebben uitgevoerd sinds onze oprichting. Uiteindelijk is ons doel steeds: van, voor en door de Bommelerwaard.