Projecten

Burgerwindpark A2 Lage Rooijen

Samen gaan we voor de wind! Investeer daarom mee in Burgerwindpark A2 Lage Rooijen. Van woensdag 15 mei t/m woensdag 26 juni kun je investeren in het Burgerwindpark en samen mede-eigenaar worden van de drie windturbines die langs de A2 komen. Je kunt meedoen vanaf 250 euro. Met een rente van 4,5-7% een geweldige kans om te investeren in groene energie. Ook krijg je een stem in nieuwe projecten van Gebiedscoöperatie Bommelerwaar.  Samen gaan we voor de wind!

N

Investeer

Van woensdag 15 mei
t/m woensdag 26 juni 2024
N

Investeer vanaf

€ 250,-
N

Rendement

4,5 – 7,0%
N

Type investering

Obligaties
N

Looptijd lening

15 -25 jaar

Wil je meer weten? Lees verder op onze projectpagina van het Burgerwindpark. Daar vind je ook onze informatie brochure met de bijbehorende documenten en de mogelijkheid om je in te schrijven.

Lokale Impact
Bij Coöperatie Bommelerwaar zetten we ons in voor een duurzamere toekomst in de Bommelerwaard. Ons doel is om zoveel mogelijk inwoners te laten profiteren van groene energie en de opbrengsten ervan. Een deel van de opbrengsten van ons windpark wordt geïnvesteerd in het Burgerwindparkfonds, dat gericht is op het verduurzamen van onze omgeving. Daarnaast richten we een Omwonendenfonds op, specifiek voor directe omwonenden binnen een straal van 1 kilometer rondom de windturbines, om bij te dragen aan de verduurzaming van hun woningen.

Local4Local
Bij Coöperatie Bommelerwaar geloven we in lokale oplossingen. Daarom werken we aan de mogelijkheid om in de nabije toekomst de stroom van onze energieprojecten direct lokaal te kunnen gebruiken door bewoners uit de omgeving. Wie dan kiest voor Bommelerwaar-Stroom, kiest voor écht groene en duurzame energie, opgewekt in onze eigen gemeenschap.