Projecten

Zon projecten

Coöperatie Bommelerwaar heeft als doel om de Bommelerwaard te verduurzamen en ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk inwoners kunnen meedoen en voordeel hebben van de opbrengsten. De coöperatie bestaat sinds 2016 en heeft sindsdien diverse collectieve zonnedaken gerealiseerd en enkele nieuwe zonnedakprojecten in voorbereiding.

We streven ernaar om heel de Bommelerwaard te voorzien van groene stroom. Bij het overstappen naar Bommelerwaar-Stroom weet je zeker dat de elektriciteit die jij gebruikt écht groen en duurzaam is opgewekt.

Onze zonne-energie projecten
Hier vind je een overzicht van al onze zonne-energie projecten. Zo weet je precies waar onze Bommelerwaar-Stroom vandaan komt.

Bommelerwaar-Stroom:

“van hier, voor ons allemaal!”

Postcoderoosregeling 
Zonnedaken van vóór 1 april 2021 zijn gerealiseerd onder de zogenaamde postcoderoosregeling. Bewoners in een bepaald postcodegebied konden onder zeer gunstige voorwaarden deelnemen aan deze projecten en Bommelerwaarstroom afnemen van die daken. Vanaf 1 april 2021 is er een nieuwe regeling (SCE). Voor de zonnedaken die we al gerealiseerd hebben blijft de oude regeling gelden. Inschrijven als deelnemer aan de al gerealiseerde zonnedaken is niet meer mogelijk.
lees meer over de postcoderoosregeling

Je kunt natuurlijk wel lid worden en zo een van onze toekomstige projecten steunen! Met jouw lidmaatschap draag je bij aan verdere verduurzaming van de Bommelerwaard!

Het resultaat van onze zonnedaken samen:

0

Aantal zonnepanelen

120

Stroom voor aantal huishoudens

0
Besparing CO2 kg/jaar