Uitnodiging: Energiefeest van Bommelerwaar

Staat het Energiefeest al in jouw agenda?

Zoals eerder aangekondigd vieren wij op 28 juni ons driejarig bestaan én de start van een nieuw energieproject in Hedel! Hieronder lees je er meer over.

Iedereen is welkom!

Graag nodigen wij je uit om aanwezig te zijn bij ons Energiefeest! Tijdens het feest vertellen we graag meer over het nieuwe zonnedak en hoe je eraan kunt deelnemen. Een mooie kans om onder het genot van een hapje, een drankje en muzikale omlijsting ook andere leden te ontmoeten. Naast onze leden zijn ook alle andere inwoners uit de Bommelerwaard van harte uitgenodigd. Neem dus gerust iemand mee, zeker wanneer hij/zij interesse heeft in Bommelerwaar-Stroom. Wij beantwoorden graag alle vragen hierover.

Zonnedak Hedel

Gratis

De kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen. Er is parkeergelegenheid , maar kom vooral op de fiets! Aanmelden voor dit evenement kan via de agenda op deze website of via de Facebookpagina van Coöperatie Bommelerwaar onder Evenementen. Ook zonder reservering ben je van harte welkom. De entree is gratis. Vergeet de uitnodiging op Facebook en/of LinkedIn vooral niet te delen!

Samen kunnen we de Bommelerwaard verduurzamen!

We hopen jullie graag te ontmoeten de 28e!