Word jouw bedrijf onze partner in duurzaamheid? 

Bommelerwaar nodigt ondernemers in de regio uit om deel te nemen aan Burgerwindpark A2 Lage Rooijen. Het gaat om 3 windturbines die komen te staan langs de A2 bij Hoenzadriel. […]

Bommelerwaar nodigt ondernemers in de regio uit om deel te nemen aan Burgerwindpark A2 Lage Rooijen. Het gaat om 3 windturbines die komen te staan langs de A2 bij Hoenzadriel. Als ondernemer kun je investeren door obligaties te kopen, verkrijgbaar voor €250 per stuk. Voor je inleg ontvang je een aantrekkelijke rente tussen de 4,5% en 7,0%.

Schrijf je in op bommelerwaar.nl en profiteer

Met jouw bijdrage help je de coöperatie om ons deel in het Burgerwindpark te verwerven. “Samen met de lokale bedrijven willen we werken aan een beter milieu en een sterkere lokale economie. Elke investering brengt ons een stap dichter bij een duurzamere regio” zegt Remco Reijke, voorzitter van Coöperatie Bommelerwaar.

Schildje als waardering en symbool

Als dank voor je steun ontvang je als investerend bedrijf een mooi, duurzaam schildje dat je in jouw zaak kunt hangen, als een symbool van wat we samen kunnen bereiken. Je laat zien dat jouw onderneming milieubewust is en een warm hart heeft voor de Bommelerwaard.

  • Platinum Partner          Voor ondernemers die €25.000 of meer investeren.
  • Gouden Partner            Voor bijdragen van €15.000 tot €25.000
  • Zilveren Partner            Voor bijdragen van €10.000 tot €15.000
  • Bronzen Partner           Voor bijdragen van €5.000 tot €10.000.

Hoe en waar?
Doe mee. Je kunt je tot en met 26 juni a.s via deze pagina inschrijven voor de obligaties, dan nemen wij contact met je op.
Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Coöperatie Bommelerwaar via info@bommelerwaar.nl.