Frank Oudmaijer doet mee: ‘Belangrijke voorzieningen in handen van de gemeenschap!’

Frank Oudmaijer, bevlogen coöperatie lid, vertelt wat hem motiveert om te investeren in het Burgerwindpark A2 Lage Rooijen. ‘Ik doe mee omdat ik het essentieel vindt dat belangrijke voorzieningen in handen zijn van de gemeenschap, waar ze thuishoren, in plaats van ze over te laten aan grote bedrijven die alleen op winst uit zijn,’ zegt Frank. ‘Bovendien versterkt dit onze veerkracht tegen natuurrampen en andere uitdagingen. Samen kunnen we echt een verschil maken!’

De investering in Burgerwindpark A2 Lage Rooijen biedt niet alleen financiële voordelen, maar draagt ook bij aan de lokale gemeenschap. Frank is niet de enige die deze visie deelt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om te investeren in projecten die zowel economische als ecologische voordelen bieden. Door de aankoop van obligaties in dit windpark draag je direct bij aan de realisatie van een milieuvriendelijker en duurzamer energienetwerk.

Samen met Frank gaan we voor de wind!

Lees hier verder over hoe je kunt investeren in ons burgerwindpark, of bezoek onze informatieavond op dinsdag 11 juni .a.s.