Lisanne Moureau doet mee: ‘Voor een groenere wereld voor onze kinderen’

Lisanne Moreau, lid van Coöperatie Bommelerwaar, deelt haar motivatie voor het investeren in het Burgerwindpark A2 Lage Rooijen. “Ik doe mee omdat ik geloof in het maken van een groenere wereld voor onze kinderen,” zegt Lisanne. “Door lid te zijn van de coöperatie die, onder andere, een lokaal Burgerwindpark bouwt, zet ik die overtuiging om in actie. Met dit Burgerwindpark legt de coöperatie de basis voor een groene toekomst voor onze kinderen. En met de obligaties heb ik ook gelijk een mooi spaarpotje voor mijn kinderen.”

De investering in Burgerwindpark A2 Lage Rooijen biedt niet alleen financiële voordelen, maar draagt ook bij aan een duurzame toekomst. Lisanne is niet de enige die deze visie deelt. Steeds meer mensen kiezen ervoor om te investeren in projecten die zowel economische als ecologische voordelen bieden. Door de aankoop van obligaties in dit windpark draag je direct bij aan de realisatie van een milieuvriendelijker en duurzamer energienetwerk.

Samen met Lisanne gaan we voor de wind!

Hoe kan ik ook meedoen?
Klik op de knop hieronder om je direct in te schrijven, of ga naar deze pagina om eerst alle informatie goed door te lezen.