Infoavond Bommelerwaar-Stroom

School met het grootste zonnedak van Nederland?

Op OBS De Bogerd in Rossum heeft de coöperatie een collectief zonnedak in voorbereiding. De school heeft een groot dak op het zuiden en is dus zéér geschikt voor zonnepanelen. Zo’n honderd huishoudens in de omgeving van de school kunnen straks Bommelerwaar-Stroom afnemen van dit dak. Doe jij mee om van De Bogerd het grootste school-zonnedak van Nederland te maken?

In de Bommelerwaard kan iedereen met een energierekening nu overstappen op Bommelerwaar-Stroom. Dat is duurzame energie, die is opgewekt in de Bommelerwaard. En je kunt instappen zónder dat je vooraf een fors bedrag moet inleggen. Want Bommelerwaar-Stroom betaal je gewoon via jouw energierekening. Dat kan omdat we gebruik maken van een regeling van de belastingdienst. Die zorgt voor een teruggave van energiebelasting. Zo kunnen we de financiering van het zonnedak mogelijk maken én voor deelnemers de kosten laag houden! Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker 🙂

Wil je meer weten over de voordelen en hoe je mee kunt doen? Kom dan 22 januari a.s. naar basisschool De Bogerd in Rossum! Bommelerwaar organiseert dan een infoavond waarop je al je vragen kunt stellen.

 

Infoavond: woensdag 22 januari, 20.00 uur
Locatie: OBS De Bogerd, Kersenbogerd 2-4, Rossum