Goed nieuws voor klanten van Greenchoice

Goed nieuws voor klanten van Greenchoice in de Bommelerwaard!

Bommelerwaar is in gesprek met Greenchoice over een samenwerking. Tot nu toe hadden we alleen een samenwerkingsovereenkomst met Huismerk Energie, voor de levering van Bommelerwaar-Stroom. Dat betekent dat inwoners uit de Bommelerwaard die Bommelerwaar-Stroom willen afnemen, nu nog moeten overstappen naar Huismerk Energie. Eind 2019 werd bekend dat Greenchoice en de Energie Transitie Groep (ETG), waar Huismerk Energie, De Groene Stroomfabriek en de Energy Trading Company onder vallen, samen verder gaan. In december legde Greenchoice een 100% overname voor aan de Autoriteit Consument en Markt, de toezichthouder op de Nederlandse energiemarkt. Naar verwachting wordt de overname begin 2020 afgerond.

Samen een grote, groene beweging
De missie en visie van ETG en Greenchoice sluiten goed op elkaar aan. Beide organisaties investeren in de opwek en levering van Nederlandse groene energie en leggen daarbij de nadruk op een lokale aanpak. Ze werken lokaal samen met energiecoöperaties en zijn actief in postcoderoosprojecten, waarin consumenten actief betrokken worden bij de opwek van hun eigen groene stroom.

Klanten van Greenchoice in de Bommelerwaard die mee willen doen aan de duurzame energieprojecten van Bommelerwaar, kunnen dat dus binnenkort doen, zonder te hoeven overstappen naar een ander energiebedrijf!