Groene kansen voor de Bommelerwaard

Donderdag 2 juni 2022 van 19.30 – 22.00 u organiseert Coöperatie Bommelerwaar de 2e netwerkbijeenkomst in het Groene Huis Zaltbommel. In deze bijeenkomst gaan we in op de kansen voor de energietransitie in de Bommelerwaard en hoe we die gezamenlijk kunnen verzilveren.

Tijdens de bijeenkomst is er aandacht voor:

  • De verschillende vormen van duurzame energie-opwekking (in de Bommelerwaard)
  • Het verkennen van (nieuwe) mogelijkheden om energie-opwekking en -opslag aan elkaar te koppelen
  • De wijze waarop we dat samen kunnen doen.

 

De bijeenkomst wordt ingeleid door Hans Kursten, expert duurzame energie bij P2 managers. Hij gaat in op de verschillende mogelijkheden van duurzame energie-opwekking en vertelt hoe je de doelen om samen een duurzame Bommelerwaard te realiseren kunt verwezenlijken.

Vervolgens gaan we gezamenlijk aan de slag om te onderzoeken waar er kansen liggen in de Bommelerwaard en hoe we die aan elkaar kunnen koppelen.

Ter voorbereiding maken we een kaart met de ons bekende initiatieven, van de coöperatie en van derden. Mis je nog initiatieven of zie je kansen voor nieuwe initiatieven, geef dat dan aan via dit formulier. Wij zetten het dan op de kaart.

Met veel plezier nodigen wij je uit voor deze bijeenkomst op donderdag 2 juni vanaf 19.30 in het Groene Huis, Hogeweg 11 Zaltbommel. Schrijf je in via deze link!

Hopelijk tot dan!

 

Groene kansen voor de Bommelerwaard