Even niet meer overstappen!

[PERSBERICHT] Coöperatie Bommelerwaar start binnenkort met de verkoop van Bommelerwaar-Stroom. Bewoners van de Bommelerwaard moeten nu niet meer van energieleverancier wisselen. Dat is krachtig de boodschap van Coöperatie Bommelerwaar.

„We worden rond het avondeten allemaal wel eens gebeld door grote en kleine energiebedrijven die allemaal weer een paar tientjes korting beloven. Alles moet blijkbaar steeds goedkoper worden en tegelijkertijd moeten we de transitie maken naar duurzame energie – een onlogische combinatie.”.
Zo verwoordt bestuurder Antje van Ginneken hoe veel huishoudens naar de energiemarkt kijken.

Stroom uit eigen regio
Coöperatie Bommelerwaar gaat binnenkort stroom leveren die we in onze eigen omgeving gaan opwekken. Duurzame stroom van zonnedaken uit de buurt, en dat geeft rust, niet langer keuzestress. Want Bommelerwaar-Stroom belooft langdurig een scherp, marktconform tarief.

Deelnemers aan Bommelerwaar-Stroom zijn na een aantal jaren samen eigenaar van het lokale energiesysteem, terwijl zij gewoon maandelijks hun energierekening blijven betalen. Het kost niets meer. Aan duurzame energie zijn namelijk allerlei belastingvoordelen verbonden. Die voordelen worden gebruikt om leningen af te lossen waarmee de zonnedaken zijn gefinancierd.

Omdat deelnemers gezamenlijk eigenaar worden, zonder dat het meer kost, onderscheidt Bommelerwaar-Stroom zich van andere energieleveranciers. Vergelijk het met een huis huren of een huis kopen. Omdat je zelf geen bedragen vooraf hoeft in te leggen, kan iedereen meedoen met duurzame energieprojecten om voor lange termijn van lokale en groene energie te genieten.

Begin dus nu al beginnen met “nee” verkopen aan de deur en de telefoon.
Meer informatie en aanmelden als belangstellende kan op www.bommelerwaar.nl