Op naar een groen 2024!

We sloten 2023 af met een paar mooie successen: met 5 zonnedaken in productie, een definitieve ‘go’ voor het Burgerwindpark A2 Lage Rooijen en eind 2023 dienden we een voorstel […]

We sloten 2023 af met een paar mooie successen: met 5 zonnedaken in productie, een definitieve ‘go’ voor het Burgerwindpark A2 Lage Rooijen en eind 2023 dienden we een voorstel om in aanmerking te komen voor een coöperatieve Duurzaamheidsbijdrage van de Rabobank. Met veel plezier kunnen we meedelen dat die bijdrage is toegekend! Met dit bedrag kunnen we een reeks activiteiten uitvoeren die gericht zijn op het versterken van sociale cohesie, het uitwisselen van ervaringen en het bieden van kennis en motivatie aan bewoners. Concreet zijn dit het realiseren van coöperatieve initiatieven zoals deelauto’s, lokale voedselproductie (korte ketens) en duurzame energie tegen kostprijs. In de volgende ALV, waarvoor jullie binnenkort een uitnodiging ontvangen, zullen we hier meer over vertellen.

Dit betekent in ieder geval dat we in 2024 onze zeer geslaagde Groene Bubbel(s) Borrels zullen voortzetten! De eerste is al snel: woensdag 31 januari a.s.. We nodigen jullie van harte uit om met ons te komen proosten op het nieuwe jaar en onze plannen voor verdere verduurzaming in de Bommelerwaard!

 

Groene Bubbel(s) Borrel

Woensdag 31 januari, 20 u | Stadsbrouwerij Zaltbommel