Nieuwe penningmeester stelt zich voor

Jan Pieter Dirven is tijdens de Algemene Ledenvergadering van 11 januari jl. unaniem benoemd tot de nieuwe penningmeester van Coöperatie Bommelerwaar. Dirven is geboren in Den Haag, groeide op in […]

Jan Pieter Dirven is tijdens de Algemene Ledenvergadering van 11 januari jl. unaniem benoemd tot de nieuwe penningmeester van Coöperatie Bommelerwaar. Dirven is geboren in Den Haag, groeide op in Mierlo en heeft economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij woont sinds 2020 in Gameren en werkt als franchisenemer bij OAMKB als bedrijfs-ondernemerscoach voor het MKB.

Dirven heeft ruim 30 jaar ervaring in de stand- en tentoonstellingsbouw en heeft daar van dichtbij gezien wat de impact van afval is en dat we dingen écht anders moeten aanpakken. Tegenwoordig richt hij zich meer en meer op duurzame opdrachten en hij is dan ook blij dat hij bij Coöperatie Bommelerwaar kan bijdragen aan de verdere verduurzaming van de regio.

Na enkele gesprekken met diverse bestuursleden is Dirven gevraagd voor het penningmeesterschap van de Coöperatie Bommelerwaar. Ondanks dat hij geen boekhouder type is, is hij ervan overtuigd dat hij de functie goed kan vervullen. Hij zal de financiële administratie professioneel aanpakken en ervoor zorgen dat alles goed op orde is.

In zijn vrije tijd brengt Dirven graag tijd door in de natuur samen met zijn vriendin en hun honden. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe functie en is vastbesloten om een positieve bijdrage te leveren aan de coöperatie.