Netwerkbijeenkomst: maak een plan voor het verduurzamen van je huis

De winter komt er aan en het loont nu meer dan ooit om energie te besparen. Maar hoe pak je dat aan? Wil jij zelf een plan maken voor het verduurzamen van je huis om minder energie te gebruiken en/of van het gas af te gaan? En wil je weten hoe je nu al energie kunt besparen? En welke stappen kun je daarvoor ondernemen? Deze en meer vragen komen aan de orde tijdens deze vierde netwerkbijeenkomst.
We beginnen met het delen van informatie en gaan daarna uiteen in groepjes bewoners met dezelfde verduurzamingswens of bouwjaar van de woning. Daarna gaan we met elkaar aan de slag om een plan voor je eigen huis te maken.
De avond wordt georganiseerd door Merel Toussaint en Boukje Hamersma. Merel is coöperatielid en werkt als projectleider wijkwarmteplannen bij de gemeente Leusden. Boukje is coördinator Energieloket Rivierenland.

Tip: zoek alvast het bouwjaar van je huis op en hoe goed het al geïsoleerd is. Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats tijdens de Nationale Klimaatweek. Een extra reden om langs te komen!

De bijeenkomst is op donderdag 3 november van 19.30-21.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.
We zijn te gast bij Elliz in Company, Fiets + Techniek, Boschstraat 92 5301 AG Zaltbommel

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan hier.