Belevingsdag elektrisch rijden

Altijd al eens een elektrische auto willen proberen? En ervaren hoe het is om elektrisch te rijden? Dan is dit je kans! Voor de tweede keer organiseren Coöperatie Bommelerwaar, Het […]

Altijd al eens een elektrische auto willen proberen? En ervaren hoe het is om elektrisch te rijden? Dan is dit je kans!

Voor de tweede keer organiseren Coöperatie Bommelerwaar, Het Groene Huis Zaltbommel en LaCresta een Belevingsdag Elektrisch Rijden. Op zaterdag 28 oktober 2023 – aan het begin van de klimaatweek – kun je tussen 12 en 15 uur in Zaltbommel vrijblijvend proefrijden in een elektrische (deel)auto.

Aan de Gamerschestraat – naast de markt- staan diverse modellen elektrische auto’s klaar. Zij worden beschikbaar gesteld door autobedrijven uit de Bommelerwaard. Proefrijden gaat onder begeleiding van een medewerker van het autobedrijf. Ook oefenen met opladen hoort erbij. Kortom, een mooie kans om te proberen, kennis te maken, vragen te stellen, te oefenen en te ervaren of een elektrische (deel)auto wat voor jou is.

Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langslopen op de dag zelf, al moet je dan misschien even wachten tot er een auto beschikbaar is. Je kunt dan meteen de duurzaamheidsmarkt bezoeken waar de Coöperatie ook aanwezig is met een kraam.

Deze belevingsdag is een initiatief van Coöperatie Bommelerwaar, Het Groene Huis Zaltbommel en LaCresta in het kader van de Nationale Klimaatweek.