Afscheid en welkom

Stapje terug Antje van Ginneken

Tijdens de ALV van 27 mei jl. namen we ‘officieel’ afscheid van bestuurslid Antje van Ginneken. Antje is een van de grondleggers van Coöperatie Bommelerwaar en met haar energie en positiviteit een inspiratie voor andere leden. De afgelopen jaren was Antje altijd druk in de weer met nieuwe plannen, het werven van nieuwe leden en de aanleg van onze collectieve zonnedaken. Daarnaast verzorgt zij ook vanaf het begin van de bestaan van Bommelerwaar de administratie en boekhouding. Niet zo gek dus dat zij na 5 zeer intensieve en inspannende jaren besloot een stapje terug te doen.
Namens alle leden gingen Cintia Stekelenburg en Jan Voskamp langs om haar een paar inspirerende cadeaus te overhandigen als dank voor haar inzet.

   

Benoeming penningmeester

In dezelfde vergadering is Eddie Beniers aangesteld als nieuwe penningmeester. Eddie is een gedreven mens met jarenlange ervaring in besturen, vermogensbegeleiding en financieel management. Zijn focus ligt daarbij op het verbeteren van economische-, financiële én sociale- resultaten. Naast het financiële resultaat heeft hij altijd oog voor het menselijke belang. Door aandachtig luisteren, begrijpen en analytisch en duidelijk te zijn over de materie is hij in staat de juiste, gedragen besluiten te nemen en weloverwogen keuzes te maken. Zijn missie is om verschillen tussen mensen weg te nemen en overeenkomsten tussen hen te vergroten. Hij is een verbinder met een open visie voor elk mens.

Antje verzorgt in 2021 nog de financiële administratie van Bommelerwaar zodat een goede overdracht gewaarborgd is. Tegelijkertijd is er een projectteam van deskundige vrijwilligers bezig om de financiële boekhouding en ledenadministratie in te voeren in een nieuwe, professionele digitale omgeving. Op deze manier bouwen we aan een robuuste en toekomstbestendige werkomgeving.