Start Bommelerwaar Energie Challenge!

Kom alles te weten over Bommelerwaar-Stroom en doe ook mee!
Door de coronacrisis gingen onze informatiebijeenkomsten over Bommelerwaar-Stroom niet door. Daarom starten we nu online de Bommelerwaar Energie Challenge! Zo kunnen we je de komende 10 weken toch vertellen over alle ins en outs van Bommelerwaar-Stroom en onze zonnedakprojecten en uitleggen waarom meedoen voor jou interessant kan zijn.

Wat valt er te zien en te doen tijdens de Bommelerwaar Energie Challenge?
Via al onze social media kanalen (Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram) én de pers vertellen we over onze projecten. Dit doen we via korte vlogs gemaakt door onze leden, interviews en drie online informatieavonden. Zo kom je te weten hoe het werkt en wat jouw voordeel is bij deelname.

Online presentatie bijwonen?
Meld je aan via zonnedakrossum@bommelerwaar.nl voor een van de volgende online informatieavonden: 27 mei en 10 juni (tijd: 20.00 tot circa 21.00 uur). Je ontvangt dan instructies voor deelname.

Waarom zou je meedoen aan de projecten?
Samen kunnen we de toekomst er beter uit laten zien. Duurzaam en financieel aantrekkelijk voor iedereen in de Bommelerwaard. Op dit moment staat de inschrijving open voor onze projecten in Hedel en Rossum en we hebben nog meer projecten in voorbereiding. Doe je ook met ons mee? Volg onze Bommelerwaar Energie Challenge de komende weken op social media en wie weet zien we jou binnenkort als deelnemer aan onze projecten!

Hoe werkt het in het kort:
Meedoen met de projecten kan via je energierekening. Voor elk projecten geldt in een aangewezen postcodegebied een gunstige fiscale regeling. Als deelnemer ontvang je de energiebelasting terug en met dat voordeel leg je jouw kapitaalbijdrage in. Samen met de andere deelnemers draag je zo bij aan de financiering van het zonnedak. En samen krijg je stroom van het collectieve dak. Coöperatie Bommelerwaar zorgt voor de realisatie van het zonnedak. Dus daar heb je geen omkijken naar. De energiekosten zijn niet hoger dan je gewend bent. Je energiecontract loopt hierbij heel gemakkelijk via Greenchoice (samen met Huismerk-Energie). Dit is de kracht van de Coöperatie Bommelerwaar: van voor en door de Bommelerwaard!

Bekijk hier onze eerste vlog!
M
ede-oprichter Antje van Ginneken, stelt Coöperatie Bommelerwaar voor en vertelt over het ontstaan en de kracht van de Coöperatie.