Netwerkbijeenkomsten: Bouwen aan een cooperatieve gemeenschap

In 2022 organiseren we enkele netwerkbijeenkomsten over thema’s die onze leden aanspreken. Op deze manier willen we zorgen voor meer inhoudelijke verdieping en verbinding tussen de leden van Bommelerwaar. Maar ook niet-leden zijn natuurlijk welkom om met elkaar kennis uit te wisselen en gelijkgestemden te ontmoeten.

De eerste netwerkbijeenkomst gaat over duurzame energie opslag en vindt plaats op 20 april 2022 van 19.30 tot 22.00 uur in het Groene Huis te Zaltbommel.
In het programma gaan we in op de recente ontwikkelingen op het gebied van collectieve en individuele energie opslag. Het belooft een inspirerend programma te worden, meer informatie over de inhoudelijke invulling volgt spoedig.
Schrijf je in via deze link liefst voor 13 april 2022, zodat we wat betreft ruimte en catering de goede voorbereidingen kunnen treffen!

De thema’s voor de volgende bijeenkomsten zijn:

  • mei – Een gezamenlijke visie op duurzame energie
  • juni – Hoe maken we onze voedsel productie lokaal?

 

Vind je het leuk om mee te denken over de invulling van deze netwerkbijeenkomsten, of wil je helpen bij het goed ‘laden’ van de thema’s en bij de organisatie van de bijeenkomsten? Geef je dan op via deze link.

Photo by John Cameron on Unsplash

[/et_pb_column]