Kennisworkshop Bommelerwaar-Stroom

Op vrijdag 8 november organiseerden we onze eerste Kennisworkshop over Bommelerwaar-Stroom. Bestuurslid Antje van Ginneken gaf de aanwezige ambassadeurs een uitgebreide toelichting over de doelstellingen van de Coöperatie en gedetailleerde uitleg over Bommelerwaar-Stroom.

Met deze kennis zijn de ambassadeurs nog beter in staat om uit te leggen waarom het aantrekkelijk is om mee te doen met onze zonnedakprojecten. Op dit moment kan worden ingeschreven voor de projecten in Rossum en Hedel. 

De workshop vond plaats in Het Groene Huis, het nieuwe verzamelkantoor voor duurzame ondernemers in de vleugel van het Gemeentekantoor van Zaltbommel.

Vervolg Kennisworkshop op 21 november

Op donderdag 21 november is het vervolg op deze eerste kennisworkshop.

Het programma is als volgt:

  • Korte herhaling over Bommelerwaar-Stroom
  • Inhoud en verkoopproces
  • Gedetailleerde achtergrondinformatie
  • Onze communicatiemiddelen

Dit is tevens voor 2019 de laatste workshop. Bij voldoende belangstelling wordt er in 2020 een nieuwe reeks georganiseerd.

Ambassadeur worden? Doe met ons mee!

Wij zijn op zoek naar ambassadeurs die zich willen inzetten voor het werven van deelnemers aan Bommelerwaar-Stroom. Wordt jij enthousiast van onze plannen en doelstellingen en wil jij je graag inzetten voor de coöperatie? Meld je dan aan bij bestuur@bommelerwaar.nl . Je kunt dan nog aanschuiven bij de workshop op 21 november!

Locatie workshop

Het Groene Huis (Gemeentekantoor, rechter gebouw, 2e etage), Hogeweg 11 Zaltbommel