Groene Bubbel(s) Borrel

Kom 22 maart a.s. onder het genot van een drankje praten over duurzaamheid en ontmoet gelijkgestemde mensen in de regio tijdens de Groene Bubbel(s) Borrel. Klimaatburgemeesters van Zaltbommel en Coöperatie […]

Kom 22 maart a.s. onder het genot van een drankje praten over duurzaamheid en ontmoet gelijkgestemde mensen in de regio tijdens de Groene Bubbel(s) Borrel. Klimaatburgemeesters van Zaltbommel en Coöperatie Bommelerwaar nodigen alle duurzaamheidsliefhebbers in de Bommelerwaard uit voor een gezellige borrelreeks dit jaar!

Je hoeft geen lid te zijn van de coöperatie om te kunnen komen. Voor iedereen die komt hebben we de uitdaging om een introducee mee te nemen; zo maken we onze bubbel groter! Het eerste drankje wordt aangeboden door Coöperatie Bommelerwaar.

De eerste borrel is op 22 maart a.s. Als je de 22ste niet kunt, zijn er nog genoeg kansen om aan te sluiten. De volgende borrels zijn op 10 mei, 30 augustus en 1 november, steeds van 20.00 – 22.00 u. We zijn te gast bij de Zaltbommelse Stadsbrouwerij.

Je kunt je aanmelden via deze link.

Mis deze kans niet om nieuwe contacten te leggen en te praten over duurzaamheid in de regio. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!