Zonnedak op de Mispelhal

We gaan een zonnedak op de Mispelhal aanleggen! Hiermee kunnen zo’n 23 huishoudens én de Mispelhal van groene, lokaal opgewekte stroom worden voorzien. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de Wallepikkers!

Bommelerwaar-Stroom: daarom!
Coöperatie Bommelerwaar zet zich met enthousiaste vrijwilligers in om de Bommelerwaard te verduurzamen, onder andere door lokale energieprojecten te realiseren. Onze opgewekte stroom heet Bommelerwaar-Stroom! Dit wordt ons 4e coöperatieve zonnedak!

Help jij mee om dit zonnedak mogelijk te maken?
Voor de aanleg van het zonnedak op de Mispelhal gebruiken we een stimuleringsregeling voor coöperatieve energieopwekking (SCE). Er moeten dan wel tenminste 20 mensen uit de buurt van het project Bommelerwaar-lid worden. Dat gaat toch lukken met de Wallepikkers?! Lid worden kost normaal € 20 per jaar, tijdens de carnaval 2022 betaal je het eerste jaar maar € 1,11. Schrijf je snel in als lid! Alle aanmeldingen die tijdens de carnaval binnenkomen komen in aanmerking voor deze actie.

En je kunt nog meer doen!
De Provincie Gelderland heeft een subsidie die 20% van de projectkosten dekt: niet mis! Die gebruikten we ook voor onze andere zonnedaken. We kunnen die subsidie krijgen als ten minste 50 personen het project steunen met een inleg van € 50 euro of meer. Na 5 jaar krijg je je inleg terug. Meer inleggen mag ook, want de totale inleg moet 25 % van de projectkosten zijn. Vanaf € 250 bieden we een aantrekkelijke regeling. Kijk hier of stuur een mail aan financieren@bommelerwaar.nl om je te laten informeren over de voorwaarden.

MI ZUN ALLE KRIJGE WE DI GRUUNE PROJECT VEUR MEKAOR!

carnavalsactie-1
carnavalsactie-2