Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

LID WORDEN

Coöperatie Bommelerwaar verbindt burgers en bedrijven voor een duurzame Bommelerwaard. Te beginnen met groene energie, maar straks ook met andere producten en diensten voor onze leden. Zo dragen we samen bij aan een gezonde gebiedseconomie.

We hebben jou nodig! Steun van onze leden is enorm belangrijk voor ons. Samen zijn en maken we de coöperatie: van, voor en door de Bommelerwaard.

Alle bewoners van de Bommelerwaard, of ondernemers die hier gevestigd zijn, zijn welkom om lid te worden van Coöperatie Bommelerwaar. Leden verbinden zich aan de doelstelling van Bommelerwaar. Aan het lidmaatschap zijn rechten en plichten verbonden. Die kun je lezen in onze statuten. De statuten benoemen ook de waarden van waaruit we handelen. We hechten aan integriteit en zien geld als middel, niet als doel.

Particuliere leden betalen 20 euro contributie per jaar, zakelijke leden betalen 40 euro per jaar.

Samen zijn en maken we de coöperatie: van, voor en door de Bommelerwaard!

De voordelen van lidmaatschap
Als lid ben je mede-eigenaar van de coöperatie en beslis je mee over de activiteiten en projecten. Je kunt daar zelf ook actief aan bijdragen. Bijvoorbeeld door ambassadeur te worden van een energieproject.

VUL HIERONDER JOUW GEGEVENS IN EN WORD LID!

WIL JIJ OOK LOKALE, GROENE STROOM AFNEMEN?

  1. Teken de deelnemersovereenkomst op onze website en wordt automatisch lid van Coöperatie Bommelerwaar. Voor de energiebelasting-teruggave is lidmaatschap verplicht. Lidmaatschap voor particulieren/huishoudens kost jaarlijks €20; voor ondernemers/organisaties €40,-.**Voor de energiebelasting-teruggave is lidmaatschap verplicht. Lidmaatschap voor particulieren/huishoudens kost jaarlijks €20; voor ondernemers/organisaties €40,-.
  2. Stap over naar Huismerk Energie. Dit energiebedrijf levert onze stroom tegen een scherp tarief en verzorgt de facturatie.

Deelnemersovereenkomst invullen

Dick van Eerland

“Bewoners van woningen met een ongeschikt dak en/of met onvoldoende mogelijkheden om te investeren in warmtepomp en zonnepanelen, kunnen via Bommelerwaard toch meedoen. We hopen een voorbeeld te zijn voor diegenen, die nog aan de zijlijn staan. Het kan gewoon voor iedereen en het kost niets meer!”

Peter van Loon

“Wij leven al jaren zo milieubewust en duurzaam mogelijk. Weloverwogen keuzes maken is daarbij belangrijk. Wij hebben voor Bommelerwaar gekozen omdat het aansluit bij onze visie en het een simpele manier is om zonder grote investering bij te dragen aan een beter milieu.”

Bommelerwaar