Hulp bij het Inschrijven voor obligaties

Tot en met 26 juni, nog iets meer dan een week kun je investeren in obligaties voor het Burgerwindpark. Vind je het inschrijfproces ingewikkeld? Ons team staat donderdag 20 juni […]

Tot en met 26 juni, nog iets meer dan een week kun je investeren in obligaties voor het Burgerwindpark. Vind je het inschrijfproces ingewikkeld? Ons team staat donderdag 20 juni voor je klaar met inschrijfhulp. Om de inschrijfprocedure zo eenvoudig mogelijk te maken, organiseren we voorafgaand aan de Groene Bubbel(s) Borrel bij Bistro In Petto in Rossum, een speciaal moment om je te helpen.  Onze inschrijfexperts zorgen voor persoonlijk begeleiding bij het inschrijven voor de obligaties. Of je nu vragen hebt over de procedure of technische ondersteuning nodig hebt, onze experts helpen je graag verder. Ze brengen hun laptops mee, maar je bent ook welkom om je eigen laptop mee te nemen.

Programma
19.15 uur – 20.00 uur: Hulp bij inschrijving
Onze experts begeleiden je stap voor stap door het inschrijfproces. Kom je er niet helemaal uit op onze website en wil je graag praktische hulp bij het inschrijven? Dan kun je terecht bij onze inscrhijfexperts. Zij zitten bij In Petto voor je klaar om je te helpen.

Vanaf 20.00 uur: Groene Bubbel(s) Borrel
Na afloop van de inschrijving ben je van harte uitgenodigd om te blijven voor de Groene Bubbel(s) Borrel, een leuke gelegenheid om kennis te maken met andere coöperatieleden en Bommelerwaarders die willen samen werken aan een gezonde en duurzame Bommelerwaard. We vieren deze avond ook onze achtste verjaardag en hopen met jou te kunnen proosten op je groene investering. De borrel vindt plaats op dezelfde locatie, bij Bistro In Petto.

Waarom Investeren in Coöperatie Bommelerwaar?
Coöperatie Bommelerwaar zet zich in voor duurzame en lokale initiatieven in de regio. Door te investeren in onze obligaties, draag je bij aan een groene toekomst en profiteer je van een aantrekkelijk rendement. Dit is een kans om je geld duurzaam te beleggen en tegelijkertijd de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Vragen of Meer Informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de obligaties of de inschrijving? Kom dan donderdag langs bij Bistro In Petto en laat je informeren door onze experts. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te helpen bij deze belangrijke investering.

Coöperatie Bommelerwaar: Samen investeren in een duurzame toekomst!