Het campagneteam fietst binnen bij dorpshuis De Parel

Gisteravond waren we samen met ons campagneteam te gast in Dorpshuis De Parel in Rossum om het Burgerwindpark te presenteren. Het team maakte een opvallende entree door onze ‘Burgerwindparkfiets’ het […]

Gisteravond waren we samen met ons campagneteam te gast in Dorpshuis De Parel in Rossum om het Burgerwindpark te presenteren. Het team maakte een opvallende entree door onze ‘Burgerwindparkfiets’ het dorpshuis binnen te rijden. Het was de start van een avond vol gesprekken over duurzaamheid en lokaal opgewekte, groene energie.

Niet alleen bespraken de Rossumers het reilen en zeilen in Rossum. Ons team kreeg ook de gelegenheid om onze plannen toe te lichten en te praten over de voordelen van lokale energieprojecten tijdens de ‘speakers corner’. Ongeveer twintig inwoners van Rossum waren aanwezig en deelden hun ideeën en ervaringen over duurzaamheid in hun omgeving. De avond werd afgesloten met een borrel, waarbij drankjes van De Fruitmotor werden geserveerd.

Het campagneteam met de Burgerwindparkfiets is op Koningsdag te vinden in Kerkdriel, tegenover de Kruidvat aan met Monseigneur Zwijsenplein 29.

Voor meer informatie over het project of om het team uit te nodigen voor een presentatie, kun je contact opnemen via info@windparklagerooijen.nl.