Data Klimaatgesprekken bekend

De data voor de (uitgestelde) Klimaatgesprekken in de Bommelerwaard zijn bekend! Deze eerste ronde gesprekken begint eind maart en – goed nieuws!- er is nog plek 🙂 Dit zijn de […]

De data voor de (uitgestelde) Klimaatgesprekken in de Bommelerwaard zijn bekend! Deze eerste ronde gesprekken begint eind maart en – goed nieuws!- er is nog plek 🙂

Dit zijn de data:

  1. Woensdag 27 maart
  2. Woensdag 3 april
  3. Woensdag 10 april
  4. Dinsdag 16 april
  5. Woensdag 24 april
  6. Dinsdag 14 mei

De Klimaatgesprekken vinden plaats in het Groene Huis Zaltbommel

Wat zijn Klimaatgesprekken?

De Klimaatgesprekken bestaan uit een 6-delige workshopreeks waarin je ontdekt welke keuzes voor een duurzamer leven bij jou passen én hoe je anderen kunt inspireren!

Veel mensen maken zich zorgen over klimaatverandering, maar het is vaak lastig om daadwerkelijk in actie te komen. In de workshops van KlimaatGesprekken onderzoek je samen met gelijkgestemden uit de buurt welke persoonlijke keuzes jij kunt maken om de klimaattransitie te versnellen, op een manier die past bij je eigen situatie en doelen. Een klimaatcoach ondersteunt je daarbij en biedt praktische tips en handvatten. Je leert daarnaast ook hoe je een klimaatgesprek voert met je gezin, je vrienden, bij de sportvereniging of op het werk. Hoop, humor en handelingsperspectief staan centraal. Zo lukt het de meeste deelnemers wél om stappen te zetten en in beweging te blijven!
Iedereen kan meedoen aan de KlimaatGesprekken. Voorkennis is niet nodig; wel de wens om klimaatvriendelijker te leven. Hoe ver je daarin gaat, bepaal je zelf. De één wil vooral kennis opdoen, een ander wil praktische tips, en een derde zoekt bondgenoten om ideeën uit te wisselen. In de eerste bijeenkomst bepaal je samen met je groepsleden je eigen doel en wensen voor de workshops.

Speciale aanbieding

De kosten voor deelname bedragen €45. Hiervoor krijg je zes workshops, een lees- en werkboek, en de steun van een groep gelijkgestemden. Dankzij een samenwerking met de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel hebben we speciaal voor onze leden een mooie aanbieding: leden van Bommelerwaar krijgen ná succesvolle afronding hun inschrijfkosten terug.!
Interesse om deel te nemen? Hier vind je meer informatie over de workshops en kun je je aanmelden, vol = vol!