Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!
Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20/04/2022
19:30 - 22:00

Locatie
Het Groene Huis Zaltbommel

Categorieën


Op 20 april aanstaande organiseert Coöperatie Bommelerwaar de eerste netwerkbijeenkomst over duurzame opslag van energie. Tijdens deze bijeenkomst is aandacht voor de verschillende vormen van (collectieve) energie opslag. Vervolgens kijken we vanuit een collectief perspectief naar hoe dit in te passen is in de (bredere) energiemarkt. Bijdragen zijn van Joël Nolten (Project Developer @ Green Giraffe) en René van Vliet (Directeur Econobis en Project Partner Wattflex).

Sprekers

René van Vliet: Zelflevering de reden om met flex te starten
Ik heb een beetje stroom, een beetje warmte en een beetje koude nodig in mijn eigen huis. Kunnen we dat met elkaar lokaal tegen kostprijs gaan opwekken en gebruiken? Hoe kan je dat doen? Wat is de rol van opslag hierbij? En hoe kunnen we daar in de energiesector mee gaan starten.

Joël Nolten volgt nog

Waar en wanneer
De netwerkbijeenkomst vindt plaats op 20 april 2022 van 19.30 tot 22.00 uur in het Groene Huis Zaltbommel. Adres: Hogeweg 11, Zaltbommel

Inschrijven
Schrijf je alvast in via deze link liefst voor 13 april 2022, zodat we wat betreft ruime en catering de goede voorbereidingen, kunnen treffen!

Vragen
Mail naar info@bommelerwaar.nl

Werkgroep Netwerkbijeenkomsten
In 2022 organiseert Coöperatie Bommelerwaar enkele inspirerende netwerkbijeenkomsten over thema’s die onze leden aanspreken. Op deze manier willen we zorgen voor meer inhoudelijke verdieping en verbinding tussen de leden van Bommelerwaar. Ook niet-leden zijn welkom om kennis uit te wisselen en gelijkgestemden te ontmoeten.
De thema’s voor de volgende bijeenkomsten zijn:

  • mei – Een gezamenlijke visie op duurzame energie
  • juni – Hoe maken we onze voedsel productie lokaal?

Heb je ideeën voor deze bijeenkomsten of wil je graag een bijdrage leveren? Laat het ons weten!

Bommelerwaar