Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

HET BESTUUR

Het bestuur van Coöperatie Bommelerwaar bestaat uit zeven bestuursleden en een aspirant bestuurslid/penningmeester. Wij stellen ons graag voor.

Hans Vuuregge

voorzitter

Woont in: Zaltbommel
Contact: hans@bommelerwaar.nl

Hans is in de Bommelerwaard al jaren actief als vrijwilliger voor verschillende stichtingen en verenigingen. Zijn grote betrokkenheid bij de Bommelerwaard én zijn kennis van besturen, zijn commerciële achtergrond en kennis op het gebied van diverse energievraagstukken neemt hij mee als nieuwe voorzitter van de coöperatie.

Eddie Beniers

penningmeester

Woont in: Zaltbommel

Eddie is een gedreven mens met jarenlange ervaring in besturen, vermogensbegeleiding en financieel management. Zijn focus ligt daarbij op het verbeteren van economische-, financiële én sociale- resultaten. Naast het financiële resultaat heeft hij altijd oog voor het menselijke belang. Door aandachtig luisteren, begrijpen en analytisch en duidelijk te zijn over de materie is hij in staat de juiste, gedragen besluiten te nemen en weloverwogen keuzes te maken. Zijn missie is om verschillen tussen mensen weg te nemen en overeenkomsten tussen hen te vergroten. Hij is een verbinder met een open visie voor elk mens.

Roeland Reesinck

bestuurslid zon projecten

Woont in: Hurwenen
Contact: roeland@bommelerwaar.nl

Roeland is jurist en stapte na een aantal jaren advocaat te zijn geweest over naar het bedrijfsleven. In 2005 richtte hij met partners een eigen bedrijf op dat actief was in biomassa. Sinds hij dat bedrijf in 2015 van de hand heeft gedaan richt hij zich als zelfstandig adviseur op de bredere markt voor hernieuwbare energie met als bijzondere aandachtspunten wind- en zon-energie, energie-opslag en elektrisch transport. Hij is sinds begin 2019 actief als vrijwilliger bij onze coöperatie en nam het initiatief om zonnepanelen te leggen op het dak van OBS De Bogerd in Rossum.

Leo Kuljanski

algemeen bestuurslid

Woont in: Zaltbommel
Contact: leo@bommelerwaar.nl

Met een technische achtergrond en grote betrokkenheid bij duurzame/maatschappelijke ontwikkeling, is Leo een waardevolle aanvulling in het bestuur. Hij is gewend om projectmatig te werken en houdt van overzichtelijke, transparante processen. Niet voor niets houdt Leo zich bezig met de interne organisatiestructuur van de coöperatie.

Desirée van den Bergh

bestuurslid strategie en participatie

Woont in: Ammerzoden
Contact: desiree@bommelerwaar.nl

Desirée geeft op enthousiaste wijze vorm aan toekomstgerichte vernieuwing die bijdraagt aan een betere maatschappij. Ze vindt het belangrijk om zich in te zetten voor natuur, schone lucht en lokaal eigenaarschap samen met de omgeving. Uitgangspunt daarbij is dat je samen tot betere oplossingen kunt komen. Verbindingen leggen tussen mensen, oprechte interesse hebben in elkaar en borgen dat er een goede dialoog kan plaatsvinden zijn belangrijke kernpunten in het werk van Desirée. Met moderne technieken geeft ze vorm aan beleid en strategie.

Jan Voskamp

algemeen bestuurslid

Woont in: Ammerzoden
Contact: jan@bommelerwaar.nl

Jan heeft in zijn werkende leven veel ervaring opgedaan met het verduurzamen van woningen bij een grote woningcorporatie in de Randstad, met gebiedscoöperaties én met besturen. Al deze kennis en ervaring zet hij tegenwoordig in voor Bommelerwaar.

“Coöperatie Bommelerwaar is mijn inzet dubbel en dwars waard, met de kracht van de wind, de kracht van de zon en de kracht van ons als waardbewoners bouwen we aan een toekomstbestendige Bommelerwaard.”

Ellen Holleman

algemeen bestuurslid

Woont in: Rossum
Contact: ellen@bommelerwaar.nl

In haar werk is Ellen dagelijks bezig om leefomgevingen, gebieden en wijken op een creatieve manier duurzaam in te richten. Haar expertise en creativiteit sluiten helemaal aan bij de filosofie van Coöperatie Bommelerwaar én komen ook goed van pas bij de marketing en communicatie van de coöperatie.

Bommelerwaar