Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

HET BESTUUR

Het bestuur van Coöperatie Bommelerwaar bestaat op dit moment uit vijf bestuursleden. Wij stellen ons graag voor. Voor de functie van penningmeester hebben we op dit moment een vacature (zie tekst hieronder) en we zijn op zoek naar een secretaris. Ben of ken jij iemand die hiervoor geschikt zou zijn? Laat het ons dan weten via de mail: bestuur@bommelerwaar.nl.

Remco Reijke

voorzitter

Woont in: Rossum
Contact: remco@bommelerwaar.nl

Remco houdt zich als stedenbouwkundige al ruim 20 jaar bezig met het maken van plannen voor duurzame leefomgevingen en projecten die met de energietransitie te maken hebben. Hij was/is eerder voorzitter bij verschillende stichtingen en van meerdere commissies ruimtelijke kwaliteit.

Remco zet met veel enthousiasme zijn ervaring als bestuurder en kennis op het gebied van burgerparticipatie in om samen met coöperatie, bewoners en ondernemers in de Bommelerwaard onze eigen leefomgeving mooier en duurzamer te maken.

Desirée van den Bergh

bestuurslid strategie en participatie

Woont in: Ammerzoden
Contact: desiree@bommelerwaar.nl

Desirée geeft op enthousiaste wijze vorm aan toekomstgerichte vernieuwing die bijdraagt aan een betere maatschappij. Ze vindt het belangrijk om zich in te zetten voor natuur, schone lucht en lokaal eigenaarschap samen met de omgeving. Uitgangspunt daarbij is dat je samen tot betere oplossingen kunt komen. Verbindingen leggen tussen mensen, oprechte interesse hebben in elkaar en borgen dat er een goede dialoog kan plaatsvinden zijn belangrijke kernpunten in het werk van Desirée. Met moderne technieken geeft ze vorm aan beleid en strategie.

Roeland Reesinck

bestuurslid zon projecten

Woont in: Hurwenen
Contact: roeland@bommelerwaar.nl

Roeland is jurist en stapte na een aantal jaren advocaat te zijn geweest over naar het bedrijfsleven. In 2005 richtte hij met partners een eigen bedrijf op dat actief was in biomassa. Sinds hij dat bedrijf in 2015 van de hand heeft gedaan richt hij zich als zelfstandig adviseur op de bredere markt voor hernieuwbare energie met als bijzondere aandachtspunten wind- en zon-energie, energie-opslag en elektrisch transport. Hij is sinds begin 2019 actief als vrijwilliger bij onze coöperatie en nam het initiatief om zonnepanelen te leggen op het dak van OBS De Bogerd in Rossum.

Leo Kuljanski

algemeen bestuurslid

Woont in: Zaltbommel
Contact: leo@bommelerwaar.nl

Met een technische achtergrond en grote betrokkenheid bij duurzame/maatschappelijke ontwikkeling, is Leo een waardevolle aanvulling in het bestuur. Hij is gewend om projectmatig te werken en houdt van overzichtelijke, transparante processen. Niet voor niets houdt Leo zich bezig met de interne organisatiestructuur van de coöperatie.

Jan Voskamp

algemeen bestuurslid

Woont in: Ammerzoden
Contact: jan@bommelerwaar.nl

Jan heeft in zijn werkende leven veel ervaring opgedaan met het verduurzamen van woningen bij een grote woningcorporatie in de Randstad, met gebiedscoöperaties én met besturen. Al deze kennis en ervaring zet hij tegenwoordig in voor Bommelerwaar.

“Coöperatie Bommelerwaar is mijn inzet dubbel en dwars waard, met de kracht van de wind, de kracht van de zon en de kracht van ons als waardbewoners bouwen we aan een toekomstbestendige Bommelerwaard.”

Vacature:
Penningmeester m/v

Coöperatie Bommelerwaar is op zoek naar een betrokken penningmeester die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden, verder vorm wilt geven aan de ambities en de toekomst van onze coöperatie.

Lees hier de volledige vacaturetekst.

Oud bestuurders

Onno van Bekkum kwartiermaker/ algemeen bestuurslid van juni 2016 t/m augustus 2019

Antje van Ginneken kwartiermaker/ algemeen bestuurslid van juni 2016 t/m januari 2021

Ellen Holleman algemeen bestuurslid van mei 2018 t/m december 2021

Hans Vuuregge voorzitter van september 2019 t/m december 2021

Cintia Stekelenburg – Eremita bestuurslid communicatie van september 2020 t/m augustus 2021

Eddie Beniers penningmeester van mei 2021 t/m december 2021

Bommelerwaar