Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

HET BESTUUR

Het bestuur van Coöperatie Bommelerwaar bestaat uit vijf bestuursleden. Wij stellen ons graag voor.

HANS VUUREGGE

– voorzitter

Woont in: Zaltbommel
Contact: hans@bommelerwaar.nl

Hans is in de Bommelerwaard al jaren actief als vrijwilliger voor verschillende stichtingen en verenigingen. Zijn grote betrokkenheid bij de Bommelerwaard én zijn kennis van besturen, zijn commerciële achtergrond en kennis op het gebied van diverse energievraagstukken neemt hij mee als nieuwe voorzitter van de coöperatie.

JAN VOSKAMP

– bestuurslid

Woont in: Ammerzoden
Contact: jan@bommelerwaar.nl

Jan heeft in zijn werkende leven veel ervaring opgedaan met het verduurzamen van woningen bij een grote woningcorporatie in de Randstad, met gebiedscoöperaties én met besturen. Al deze kennis en ervaring zet hij tegenwoordig in voor Bommelerwaar.

“Coöperatie Bommelerwaar is mijn inzet dubbel en dwars waard, met de kracht van de wind, de kracht van de zon en de kracht van ons als waardbewoners bouwen we aan een toekomstbestendige Bommelerwaard.”

ANTJE VAN GINNEKEN

– bestuurslid

Woont in: Bruchem
Contact: antje@bommelerwaar.nl

Als initiatiefneemster is Antje de Coöperatie Bommelerwaar in levende lijve. Altijd druk in de weer met nieuwe plannen, het werven van nieuwe leden en de aanleg van collectieve zonnedaken.

Daarnaast verzorgt Antje ook de administratie en boekhouding. Haar energie en positiviteit zijn een inspiratie voor andere leden.

LEO KULJANSKI

– bestuurslid

Woont in: Zaltbommel
Contact: leo@bommelerwaar.nl

Met een technische achtergrond en grote betrokkenheid bij duurzame/maatschappelijke ontwikkeling, is Leo een waardevolle aanvulling in het bestuur. Hij is gewend om projectmatig te werken en houdt van overzichtelijke, transparante processen. Niet voor niets houdt Leo zich bezig met de interne organisatiestructuur van de coöperatie.

ELLEN HOLLEMAN

– bestuurslid

Woont in: Rossum
Contact: ellen@bommelerwaar.nl

In haar werk is Ellen dagelijks bezig om leefomgevingen, gebieden en wijken op een creatieve manier duurzaam in te richten. Haar expertise en creativiteit sluiten helemaal aan bij de filosofie van Coöperatie Bommelerwaar én komen ook goed van pas bij de marketing en communicatie van de coöperatie.

CINTIA STEKELENBURG-EREMITA

– bestuurslid

Woont in: Kerkwijk
Contact: cintia@bommelerwaar.nl

Als natuurliefhebster draagt Cintia graag haar steentje bij aan de verduurzaming van de Bommelerwaard. Met enthousiasme zet zij daarvoor haar expertise in op het gebied van communicatie, projectmanagement en kwaliteitsmanagement. De coöperatieve structuur spreekt haar aan: met z’n allen ervoor gaan om de doelstellingen van Coöperatie Bommelerwaar te realiseren.

Hoe meer mensen zich aansluiten bij Coöperatie Bommelerwaar, hoe sneller we onze mooie Bommelerwaard kunnen verduurzamen. Zodat we nu en in de toekomst kunnen blijven genieten van dit mooie gebied.

Bommelerwaar