Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

HET BESTUUR

Het bestuur van Coöperatie Bommelerwaar bestaat uit vier bestuursleden. Wij stellen ons graag voor.

ANTJE VAN GINNEKEN

– initiatiefneemster

Woont in: Bruchem
Contact: antje@bommelerwaar.nl

Als initiatiefneemster is Antje de Coöperatie Bommelerwaar in levende lijve. Altijd druk in de weer met nieuwe plannen, het werven van nieuwe leden en de aanleg van collectieve zonnedaken.

Daarnaast verzorgt Antje ook de gehele administratie en boekhouding. Haar energie en positiviteit zijn een inspiratie voor andere leden.

ONNO VAN BEKKUM

– bestuurslid

Woont in: Ammerzoden
Contact: onno@bommelerwaar.nl

Samen met Antje is Onno al sinds het eerste uur betrokken bij de coöperatie. Als coöperatiedeskundige is Onno het brein achter de oprichting en inrichting van Coöperatie Bommelerwaar. Onno is ook actief als bestuurslid bij De Coöperatieve Samenleving en onderhoudt veel contacten met zuster-coöperaties.

ELLEN HOLLEMAN

– bestuurslid

Woont in: Rossum
Contact: ellen@bommelerwaar.nl

In haar werk is Ellen dagelijks bezig om leefomgevingen, gebieden en wijken op een creatieve manier duurzaam in te richten. Haar expertise en creativiteit sluiten helemaal aan bij de filosofie van Coöperatie Bommelerwaar én komen ook goed van pas bij de marketing en communicatie van de coöperatie.

LEO KULJANSKI

– bestuurslid

Woont in: Zaltbommel
Contact: leo@bommelerwaar.nl

Met een technische achtergrond en grote betrokkenheid bij duurzame/maatschappelijke ontwikkeling, is Leo een waardevolle aanvulling in het bestuur. Hij is gewend om projectmatig te werken en houdt van overzichtelijke, transparante processen. Niet voor niets houdt Leo zich bezig met de interne organisatiestructuur van de coöperatie.

Bommelerwaar