Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

Zon energieprojecten

Coöperatie Bommelerwaar heeft als doel om de Bommelerwaard te verduurzamen en ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk inwoners kunnen meedoen en voordeel hebben van de opbrengsten. De coöperatie bestaat inmiddels drie jaar en heeft een zonnedak gerealiseerd en diverse zonnedakprojecten in voorbereiding.

We streven ernaar om heel de Bommelerwaard te voorzien van groene stroom. Bij het overstappen naar Bommelerwaar-Stroom weet je zeker dat de elektriciteit die jij gebruikt écht groen en duurzaam is opgewekt.

Onze energiebronnen
Hier vind je een overzicht van al onze duurzame energieprojecten. Zo weet je precies waar Bommelerwaar-Stroom vandaan komt.

Basisschool De Bogerd

Op het dak van basisschool De Bogerd in Rossum zullen zo’n 1200 zonnepanelen geïnstalleerd worden. Met dit initiatief zou De Bogerd zomaar eens de school met het grootste zonnedak van Nederland kunnen worden! De opbrengst van deze panelen gaat de school én ongeveer 100 huishoudens in de buurt voorzien van Bommelerwaar-Stroom!

De inschrijvingen om deel te nemen aan dit dak zijn nog open, doe mee en krijg groene stroom die bij jou in de buurt wordt opgewekt!

Je kunt Bommelerwaar-Stroom afnemen van dit dak als jouw adres een van de volgende postcodes heeft: 5301, 5314,  6624, 5327, 5328, 5331, 5334, 5335

Familiebedrijf van Venrooij

Toen familie van Venrooij hoorde van de vraag naar geschikte daken voor het installeren van een collectief zonnedak, waren zij meteen enthousiast. Met een gedeelte van het zonnedak kunnen ze hun eigen bedrijf voorzien van groene stroom. De overige zonnepanelen, zo’n 400, komen in beheer van Coöperatie Bommelerwaar.

De inschrijvingen om deel te nemen aan dit dak zijn nog open, doe mee en krijg groene stroom die bij jou in de buurt wordt opgewekt!

Je kunt Bommelerwaar-Stroom afnemen van dit dak als jouw adres een van de volgende postcodes heeft: 5301, 5311, 5314, 5315, 5321, 5328, 5334

 

Gemeentewerf Gameren (VOL)

Ons eerste, collectieve zonnedak is in 2018 gerealiseerd op het dak van de gemeentewerf in Gameren. Wethouder Willem Posthouwer en Bommelerwaar-initiatiefneemster Antje van Ginneken knipten op 27 juni 2018 het lintje door. Het dak telt 375 zonnepanelen en voorziet 25 huishoudens in de buurt al ruim een jaar van groene Bommelerwaar-Stroom!

Bommelerwaar