Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

JA!

Ja! Je komt in aanmerking voor schone energie uit de Bommelerwaard, maar het project bij jou in de buurt zit helaas al ‘vol’. Het maximaal aantal afnemers wat van dit zonnedak gebruik kan maken is bereikt.

Wat nu?
Niet getreurd: word lid en laat zien dat jij staat te springen om over te stappen op groene stroom uit de Bommelerwaard. Dan gaan wij aan de slag om zo snel mogelijk een nieuwe energiebron binnen jouw postcode te realiseren.

WORD LID

WAT IS BOMMELERWAAR-STROOM?

De naam zegt het al: Bommelerwaar-Stroom wordt opgewekt door hernieuwbare energiebronnen in de Bommelerwaard. Eén van deze energiebronnen is bijvoorbeeld het zonnedak op de Gemeentewerf in Gameren, maar binnenkort volgen er hopelijk meer. De zonne-energie die op dit dak opgewekt wordt kan door jou gebruikt worden. Dan weet je dus precies waar jouw stroom vandaan komt, dat het schoon is én 100% groen!

HOE WERKT DE POSTCODEROOSREGELING?

Met deze landelijke regeling krijg je als afnemer van Bommelerwaar-Stroom korting op de energiebelasting voor lokaal en duurzaam opgewekte stroom. Door deze regeling van de overheid kunnen wij dus met elkaar op een financieel aantrekkelijke manier energieprojecten ontwikkelen in onze eigen omgeving. Dit is de postcoderoosregeling in een notendop, de uitgebreide versie lees je hier.

WAAROM OVERSTAPPEN?

Door over te stappen naar Bommelerwaar-Stroom krijg je groene stroom zonder investering vooraf! De stroom wordt lokaal en op een schone manier opgewekt en dit wordt beloond met de postcoderoosregeling. De korting op de energiebelasting wordt door de coöperatie gebruikt om de lening voor het aankopen en installeren van de zonnepanelen af te lossen. Het geld wat daarna overblijft verdwijnt niet in de diepe zakken van bestuurders of directieleden, maar wordt voor een deel gebruikt om jouw energierekening te verlagen. Het andere deel kan weer geïnvesteerd worden in de Bommelerwaard. Samen met de andere leden beslis jij daarover mee.

VOORDELEN VAN BOMMELERWAAR-STROOM:

  • Groene stroom zonder investering vooraf 
  • Gemiddeld een lagere stroomrekening 
  • Schone en lokaal opgewekte energie 
  • De winst wordt weer geïnvesteerd in de Bommelerwaard

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste energiebronnen en toekomstige evenementen.

Bommelerwaar