Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

JAMMER,

wij hebben helaas nog geen coöperatief energieproject bij jou in de buurt ontwikkeld. Maar we zijn wel meerdere nieuwe projecten aan het voorbereiden.

Je kunt wel lid worden en zo de transitie naar schone energie in de Bommelerwaard steunen. Dan gaan wij aan de slag om zo snel mogelijk een energiebron binnen jouw postcode te realiseren.

WORD LID

Help mee!
Misschien heb of weet jij een dak waar veel zonnepanelen op geïnstalleerd kunnen worden? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Zo kan jouw tip misschien wel leiden tot een prachtige nieuwe energiebron waar veel huishoudens van kunnen profiteren!

WAT IS BOMMELERWAAR-STROOM?

De naam zegt het al: Bommelerwaar-Stroom wordt opgewekt door hernieuwbare energiebronnen in de Bommelerwaard. Eén van deze energiebronnen is bijvoorbeeld het zonnedak op de Gemeentewerf in Gameren, maar binnenkort volgen er hopelijk meer. De zonne-energie die op dit dak opgewekt wordt kan door jou gebruikt worden. Dan weet je dus precies waar jouw stroom vandaan komt, dat het schoon is én 100% groen!

HOE WERKT DE POSTCODEROOSREGELING?

Met deze landelijke regeling krijg je als afnemer van Bommelerwaar-Stroom korting op de energiebelasting voor lokaal en duurzaam opgewekte stroom. Door deze regeling van de overheid kunnen wij dus met elkaar op een financieel aantrekkelijke manier energieprojecten ontwikkelen in onze eigen omgeving. Dit is de postcoderoosregeling in een notendop, de uitgebreide versie lees je hier.

VOORDELEN VAN BOMMELERWAAR-STROOM:

  • Groene stroom zonder investering vooraf 
  • Gemiddeld een lagere stroomrekening 
  • Schone en lokaal opgewekte energie 
  • De winst wordt weer geïnvesteerd in de Bommelerwaard

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, de nieuwste energiebronnen en toekomstige evenementen.

Bommelerwaar