Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

DUURZAME ENERGIEBRONNEN IN DE BOMMELERWAARD

We streven ernaar om uiteindelijk heel de Bommelerwaard te voorzien van groene stroom. Bij het overstappen naar Bommelerwaar-Stroom weet je dan altijd zeker dat de elektriciteit die jij gebruikt écht groen en duurzaam in de Bommelerwaard is opgewekt. We zijn daarom één van de partijen in het Duurzaamheidsplatform van de Bommelerwaard. Binnen dat platform denken we mee over de Regionale Energiestrategie voor de Bommelerwaard. We onderzoeken ook zelf welke verschillende vormen van duurzame energie-opwek mogelijk zijn binnen ons gebied. In de loop van 2019 zullen we daarover meer berichten.

Ben jij expert op het gebied van hernieuwbare energiebronnen? Of wil je met ons meedenken?

Laat het ons weten! Volg ons op Facebook en LinkedIn en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

BINNENKORT MEER

Er wordt momenteel hard gewerkt om meerdere energiebronnen te realiseren binnen de Bommelerwaard. Heb jij een dak beschikbaar (link naar /dak-beschikbaar) voor zonnepanelen? Laat het ons weten! Volg ons op Facebook en LinkedIn en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Bommelerwaar