Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

Energieprojecten

We streven ernaar om heel de Bommelerwaard te voorzien van groene stroom. Bij het overstappen naar Bommelerwaar-Stroom weet je zeker dat de elektriciteit die jij gebruikt écht groen en duurzaam is opgewekt.

Onze energiebronnen
Hier vind je een overzicht van al onze duurzame energieprojecten. Zo weet je precies waar Bommelerwaar-Stroom vandaan komt.

Familiebedrijf van Venrooij

Toen familie van Venrooij hoorde van de vraag naar beschikbare daken voor het installeren van zonnepanelen, was het duidelijk dat ze dit goed konden combineren met hun nieuwbouw. Met een gedeelte van het zonnedak op hun nieuwe schuur kunnen ze hun eigen bedrijf voorzien van groene stroom. De overige zonnepanelen, zo’n 700(!), komen in beheer van Coöperatie Bommelerwaar.

De inschrijvingen op deel te nemen aan dit dak zijn nog open, neem deel en krijg lokaal opgewekte groene stroom!

Gemeentewerf Gameren (VOL)

De eerste groene stroom van Bommelerwaar-Stroom kwam van dit dak in Gameren. Wethouder Willem Posthouwer en Bommelerwaar-initiatiefneemster Antje van Ginneken knipten op 27 juni 2018 het lintje door. Het dak telt 375 zonnepanelen en voorziet 25 huishoudens van groene stroom.

Binnenkort meer
Er wordt momenteel hard gewerkt aan de voorbereiding van meerdere, nieuwe energieprojecten in de Bommelerwaard. Heb jij een dak beschikbaar voor zonnepanelen? Of heb je een ander idee voor een nieuw energieproject? Laat het ons weten!

Volg ons op Facebook en LinkedIn en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Bommelerwaar