Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

DAKBESCHIKBAAR?

Om genoeg groene stroom op te wekken voor de gehele Bommelerwaard zijn we hard op zoek naar ‘lege’ daken.

We gaan dan samen kijken of het rendabel is om jouw dak om te toveren tot een ‘zonnedak’. Ben of ken jij iemand met een groot dak dat geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Laat het ons weten!

WAT LEVERT HET OP?

Allereerst zorg je er met jouw dak voor dat meer huishoudens in de Bommelerwaard kunnen overstappen op Bommelerwaar-Stroom. Zo kunnen nog meer huishoudens gebruik maken van de postcoderoosregeling en dus besparen op hun stroomrekening. Daarnaast word je er financieel beter van en je kunt uiteraard ook zelf gebruik maken van Bommelerwaar-Stroom.

Je levert een bijdrage aan een energie-neutrale Bommelerwaard en als bedrijf is het goed voor het MVO-beleid (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). En het mooiste is dat alles geregeld wordt door Coöperatie Bommelerwaar en je zelf dus helemaal niets hoeft te doen!

Download deze folder voor meer technische specificaties en uitleg over het meedoen met Bommelerwaar-Stroom met jouw dak.

Download folder

ENERGIEPRODUCENT WORDEN

Naast de huidige energieprojecten zijn we altijd op zoek naar nieuwe bronnen in de Bommelerwaard. Heb jij een groot dak beschikbaar voor zonnepanelen? Of een stuk grond in de polder waar eventueel windmolens zouden kunnen staan? Laat het ons weten!

Vul rechts het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

OVERIGE ENERGIEPROJECTEN

Naast het beschikbaar stellen van een dak voor het plaatsen van zonnepanelen zijn er nog andere manieren om groene stroom op te wekken. Alternatieven zoals windenergie, biomassa of waterkracht kunnen ook zeker worden toegepast in de Bommelerwaard.

Ben jij bezig met de ontwikkeling van nieuwe innovatieve energiebronnen? En zou jij deze graag toe willen passen in de Bommelerwaard? Laat het ons weten!

Neem contact op

Bommelerwaar