Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

Bommelerwaar-Stroom

Op dit moment hebben we twee nieuwe zonnedaken in voorbereiding, één in Rossum en één in Hedel. Op de site van Huismerk Energie kun je berekenen wat je ongeveer gaat betalen als deelnemer aan Bommelerwaar-Stroom.
Is het voor jou een aantrekkelijke optie? Meld je dan snel aan voor schone energie uit de Bommelerwaard! Wacht niet, want ‘jouw’ dak leggen we pas aan, als er voldoende aanmeldingen zijn. Elke maand dat je nog je energiebelasting ‘weggooit’, is zonde, toch? Nu is er Bommelerwaar-Stroom: “Van hier, voor ons allemaal.”

In twee stappen over naar Bommelerwaar-Stroom:

1. Teken de deelnemersovereenkomst hieronder.
2. Stap over naar Huismerk Energie.

Dick Eerland

“Bewoners van woningen met een ongeschikt dak en/of met onvoldoende mogelijkheden om te investeren in warmtepomp en zonnepanelen, kunnen via Bommelerwaard toch meedoen. We hopen een voorbeeld te zijn voor diegenen, die nog aan de zijlijn staan. Het kan gewoon voor iedereen en het kost niets meer!”

Peter van Loon

“Wij leven al jaren zo milieubewust en duurzaam mogelijk. Weloverwogen keuzes maken is daarbij belangrijk. Wij hebben voor Bommelerwaar gekozen omdat het aansluit bij onze visie en het een simpele manier is om zonder grote investering bij te dragen aan een beter milieu.”

Bommelerwaar