Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

“In 2050 moeten alle Nederlandse huishoudens van het gas af zijn”, is te lezen in het Klimaatakkoord. Dat dit verregaande consequenties heeft voor iedereen is een dooddoener. Maar wat veel mensen niet weten is dat het niet veel hoeft te kosten.

Zeker niet met deze actie van Coöperatie Bommelerwaar en Onlinekeukenveiling.nl waarbij je als lid, maar ook als aspirant-lid een fantastische aanbieding krijgt. Bij aankoop van een Etna T303ZT inductie kookplaat krijg je 1 jaar lidmaatschap (t.w.v. €20) cadeau! Zo wordt het verduurzamen van je huis ook financieel aantrekkelijk.

Hoe werkt het voor leden?
Voordat je de bestelling plaatst op Onlinekeukenveiling.nl kunnen leden van Coöperatie Bommelerwaar een unieke code opvragen door een e-mail te sturen naar info@bommelerwaar.nl. Vermeld hierin jouw naam en adres en je ontvangt zo snel mogelijk een unieke code. Deze code kun je invoeren bij de aankoop van de Etna T303ZT inductie kookplaat, waarna er onmiddellijk €20 euro korting vanaf gaat. Een kind kan de was doen!

Hoe werkt het voor aspirant-leden?
Het mooie van deze actie is dat ook aspirant-leden kunnen profiteren! Nadat je op Onlinekeukenveiling.nl een Etna T303ZT inductie kookplaat hebt besteld, betaalt Onlinekeukenveiling.nl het eerste jaar lidmaatschap van Coöperatie Bommelerwaar (t.w.v. €20)*. Zodra de betaling ontvangen is door Onlinekeukenveiling.nl krijg je een e-mail ter bevestiging met daarop jouw bestelnummer. Bij het invullen van jouw gegevens op www.bommelerwaar.nl/lidmaatschap vul je jouw bestelnummer in bij het invulveld ´Opmerkingen´ en vanaf dat moment ben je lid! Mooi toch? Zo ga jij minder gas gebruiken en help je Coöperatie Bommelerwaar bij het verduurzamen van de Bommelerwaard en bespaar je zelf ook nog eens geld!

Van hier, voor ons allemaal
Coöperatie Bommelerwaar is op 28 juni 2016 opgericht voor een duurzame samenleving in de volle breedte: Economisch, ecologisch en sociaal – burgers en bedrijven. Dit doen we door middel van bijvoorbeeld ons eerste zonnedak op de Gemeentewerf in Gameren. De zonne-energie van dit dak wordt omgezet in Bommelerwaar-Stroom, genoeg voor 30 huishoudens. Een belangrijk punt van de Coöperatie is dat het gebruik van duurzame energie voor iedereen toegankelijk is, zonder enige investering vooraf! Wil je overstappen op lokaal opgewekte duurzame energie? Dat doe je hier.

Koop voor de veiling uit
Bij Onlinekeukenveiling.nl (in Gameren) vind je goedkope showroomkeukens, (keuken)apparatuur en badkamermeubels van gerenommeerde merken. Het gros van de aangeboden artikelen komt rechtstreeks uit het magazijn bij de fabrikant of keukenspeciaalzaken. Voordat de voorraad op de veiling bij Troostwijk Veilingen wordt aangeboden, krijg je op Onlinekeukenveiling.nl nog een laatste kans om jouw aankoop te doen voor een gegarandeerde lage prijs. Het aanbod showroomkeukens, (keuken)apparatuur en badkamermeubels verandert wekelijks, dus wacht niet te lang en koop voor de veiling uit!

De actie loopt tot vrijdag 18 januari 10:00 uur.

Bommelerwaar