Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

15 Leden waren in Ammerzoden bijeen voor de 2e Bommelerwaar-ledenbijeenkomst. Er was na de zomervakantie heel veel te vertellen en te bespreken. Sinds de eerste bijeenkomst groeide de Coöperatie van 10 naar zo’n 40 leden. De meeste aanwezigen hoorden voor het eerst ‘meer’ over de Coöperatie. We spraken over de doelstelling van ‘coöperatieve circulaire gebiedsontwikkeling’. En heel praktisch over hoe dat vertaalt naar de activiteiten waar we nu aan werken. Zoals de presentatie van ons nieuwe logo en de nieuwe folder; Het realiseren van enkele collectieve zonprojecten; De plannen voor windmolens langs de A2; De gezamenlijke inkoop van lokale groene stroom; Het delen van auto’s enz. Er valt nog veel te leren en te ontwikkelen – elke dag een stapje verder!

20160905-ledenbijeenkomst

Bommelerwaar