Ja, ik wil bommelerwaar stroom.

Doe de postcode check:

CHECK!

28 Juni was de grote dag: het bezoek aan de notaris. In de Betuwe startte eind 2015 een project om zes energiecoöperaties op te richten. In mei bleek dat er twee afvallers waren. Onno van Bekkum was als coöperatiedeskundige betrokken bij dit project. Hij organiseerde dat de Bommelerwaard mocht meelopen. Met dank aan Han Horstink en Gerwin Verschuur van Coöperatie Thermobello. Zij organiseerden een geslaagd project. Onno ging aan de slag en schreef de statuten van Bommelerwaar. Samen met de notaris, kantoor Ton & Van den Broecke in Culemborg. Henk-Jan de Boer en Peter van den Broecke hebben ons uitstekend geholpen! Zo werd het een feestelijk gebeuren, waarvan akte. De statuten zijn overigens tamelijk uitgebreid; een korte brochure volgt.

20160628 Oprichting bij de notaris

Bommelerwaar